Menu Over ons TouristInfo Contact FerienwohnungWalcheren.de Informatie aanvragen

Klik op een logo om naar de website te gaan voor meer informatie

Zeeuws Maritiem MuZEEum
Ervaar de betekenis van de zee voor de Zeeuwen. De zee bracht werk, roem, rijkdom en avontuur. Het MuZEEum vertelt verhalen over Zeeland, de Zeeuwen en over de zee.

Polderhuismuseum
Dijk- en Oorlogsmuseum. Onderaan de stoere zeedijk in Westkapelle vindt u het Polderhuis. Een museum waar u wordt meegenomen in de roerige geschiedenis van Westkapelle en Walcheren.
Het Arsenaal
Het Piratenpark & zeeaquarium in het centrum van Vlissingen. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met levensechte piraten en papegaaien of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af…

Familiepretpark Mini Mundi - Middelburg
Beleef met hoge snelheid de familie-achtbaan, de schommelschuit, de autootjes van de Jump Around, de authentieke carrousel, bewonder het park vanuit de 10 meter hoge ballontoren of ervaar een van de vele andere attracties in het nieuwe Familiepretpark Mini Mundi in Middelburg. Het park speelt met het thema groot en klein. Het ene moment voel je je piepklein aan de voeten van de gigantische reus die het park bewaakt of in de gigantische speelruimte. Het andere moment voel je je een reus In Miniatuur Walcheren..

 

Speelcircus Bambini
Nieuw in Vlissingen! De grootste indoor speeltuin van Zeeland! In dit prachtige speelcircus kunnen kinderen zich onder andere uitleven met 6 glijbanen, ballenbakken, kabelbanen, computerspelletjes, trampolines, het fietsparcours, de rodelbaan, de kinderbios, lachspiegels en reuzenlego. De jonge en oudere kinderen spelen in gescheiden ruimtes. De horeca telt ruim 450 zitplaatsen met goed zicht op de spelende kinderen.

 

Reptielenzoo Iguana
Rondom een subtropische serre zijn, verdeeld over vier grote gebouwen ruim vijfhonderd levende reptielen, amfibieën en insecten uit de gehele wereld te zien.

 

Waterland Neeltje Jans
Kom naar Zeeland, een hele dag genieten van zeedieren, spetterende attracties en alles van de Deltawerken zien! WaterLand Neeltje Jans is gelegen op een toplocatie midden in de zee, omgeven door de prachtige Zeeuwse natuur. 

Rondvaart Middelburg
vaart in open boten (54 pers.) door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen die stammen uit een rijk (VOC) verleden. Onder soms zeer lage bruggen en door de in 1994 gerestaureerde sluis. Door de deskundig uitleg tijdens deze gezellige tocht maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Middelburg vanuit een ander perspectief....

Lange Jan Middelburg
Bekijk Middelburg vanaf 89 meter hoog! De Lange Jan staat in het centrum van Middelburg. Het is even klimmen: 207 treden om precies te zijn, maar het uitzicht is zeker op heldere dagen deze inspanning dubbel en dwars waard. Als het weer meewerkt kun je vanaf de Lange Jan niet alleen heel Walcheren zien liggen, maar ook een gedeelte van de omringende Zeeuwse eilanden.

Imkerij Poppendamme
Imkerij Poppendamme is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste toeristische attracties van Zeeland. In een sfeervolle omgeving kunt u kennis maken met de fascinerende wereld van de honingbij en…. sinds 1998 is er ook volop aandacht voor het trekpaard in Zeeland. U treft in Poppendamme het kleinste en het grootste landbouwhuisdier!!!!!

Stoomtrein Goes-Borsele
Even stoom afblazen. Het avontuur start in de historische Ganzestad Goes, waar de fraai gerestaureerde stoomtrein vertrekt richting Hoedekenskerke. Een rit door het prachtige landschap van de "Zak van Zuid-Beveland".
Berkenhof 's Tropical Zoo & Vlindertuin Kwadendamme
Een overdekte tropische oase waar u de meest schitterende bloemen kunt ontdekken en oog in oog komt te staan met tal van exotische reptielen, vogels en insecten.
Waren er de afgelopen jaren alleen maar vlinders te bewonderen in de Vlindertuin van de familie Antes in het dorpje Kwadendamme op Zuid Beveland, zo is de "uit de hand gelopen hobby" van de familie nu uit aan het groeien tot een volwaardige tropische zoo.
Kijk daar een minikrokodil! en wat kijkt die toekan eigenwijs!
Laat je verbazen door de pracht van de vele dieren in dit kleine stukje Zeeuwse jungle....
  Cine City Bioscoop Vlissingen
Op 20 november 1998 werd het gloednieuwe Vlissingse bioscoopcomplex Cine City in gebruik genomen. Ruim 1200 comfortabele fauteuils in zeven bioscoopzalen, superieur beeld en surround geluid, lekker veel beenruimte, een gezellig Cine Café en zeer veel gemak. En wat natuurlijk het allerbelangrijkste is: altijd de nieuwste films!
Voetbal Experience
De Voetbal Experience wordt een plek waar je voetbal kunt spelen, kijken, luisteren, ruiken en voelen. Waar je voetbal beleeft. Voetbal is een rollercoaster van snel wisselende gemoedstoestanden en dat is een boeiend gegeven. Lachen en huilen, euforie en frustratie, liefde en haat, trots en schaamte, juichen en schelden: je gaat het allemaal beleven.
Zeeuws Museum Middelburg
Het museum beheert de grootste verzameling Zeeuws erfgoed ter wereld. Te zien zijn de wereldberoemde serie 16e eeuwse wandtapijten, prachtige porselein- en schilderijenverzamelingen, verrassende mode en streekdrachtenzalen en kabinetten met kunst uit Oost en West.